ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Boken om ont : lindra din smärta och stress

179 kr
Lagerstatus: I lager

Cirka 1,5 mijoner människor i Sverige har svår värk. Är du en av dem? Eller lever du tilsammans med en partner som har ont?

Att leva med smärta förändrar livet. Vi vill att du som läsare ska få förståelse för kroppens reaktioner vid smärta och stress. Vi vill berätta för dig om smärtlindringens olika delar och vad du kan göra själv för att underlätta din situation. Vi ser människan bakom smärtan – vi ser dig.

Boken om Ont är skriven av författare:

Björn Rudman – Rehab- och träningsentreprenör med många års erfarenhet som professionell tränare.

Sofia Göthe – Specialistläkare inom allmänmedicin med intresse för idrottsmedicin, smärta och stress.

Tobias Marmheden – Leg. fysioterapeut med erfarenhet inom smärt- och stressrehabilitering.

Sagt om boken:

"...Texten är överskådlig och lättläst, med enkla rekommendationer som de flesta kan försöka följa. Stegvisa övningar för ökad kroppskännedom och medveten närvaro beskrivs. Det förmedlas även råd om hur nedtrappning av smärtstillande läkemedel kan genomföras. Inte minst handlar boken om hur livet med smärta kan hanteras bättre... Rekommenderas för alla som lever med egen eller anhörigs smärta, vilket gör den angelägen för en bred läsekrets." Lektör Motzi Ekflöf, BTJ-häfte nr 18, 2019.

"...Tycker boken är väldigt genomtänkt och bra skriven. Texten är luftig och lätt att ta sig igenom, vilket gör den möjlig att läsa även om man har begränsat med energi... Framförallt gillar jag hur pedagogiskt skriven den är. 4/5 i betyg." @littratur Instagram.

"...En väl genomarbetad bok som är lätt att läsa och ta in. Här finns något för alla! 4/5 i betyg." @boktyckaren Instagram.

"...Bra fakta blandas med riktiga erfarenheter... Enkel lättläst och igenkännande. 5/5." Linda Molarin dipl. livstilsrådgivare och stresscoach. @stresslindra Instagram.

"...Att boken även ger ett avsnitt till anhöriga är fantastiskt. Det är viktigt för de anhöriga att bli sedda men också få förståelse för vad som händer i ditt liv med kronisk smärta... Jag kan varmt rekommendera denna bok till alla, ont eller inte ont!" @frufibro Instagram

Specifikationer
Mediatyp Kartonnage
Förlag Parus förlag
Sidantal 133
Vikt 450 g
Språk Svenska
Formgivare Emma Holmgren
Författare Björn Rudman
Författare Sofia Göthe
Författare Tobias Marmheden
Illustratör Linnea Blixt
Utgiven 2019-08-21
Mått 166 x 236 x 12 mm
Artikelkod 89081