ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Lovsång till hästen

259 kr
Lagerstatus: I lager

"Allt började en sen kväll i augusti, det var mörkt ute och stearinljusen var tända på köksbordet. Dagen hade varit lång och solig, och det fina spanska stoet Distraida hade fått somna in. Hennes grav låg bakom stallet, precis i skogsbrynet. Den var klädd med hö eftersom Distraida hade svultit under en lång period i Spanien. Över sig fick hon höstflox i eldiga färger som gnistrade vackert mot hennes vita päls."


Samma kväll insåg Eva Widenby och Helene Virro att det var dags att skriva historien om alla de hästar de levt med. Men inte endast om deras liv utan även om deras bortgång. Döden är ju fortfarande tabubelagd bland många, och de kände att det var dags att lyfta fram även den delen av sina vänners liv. Men också livet efter avskeden och stunderna av närhet och ömsesidig respekt mellan människorna och deras familjemedlemmar hästarna, får också ta stor plats i berättelsen.

 

Hästarna tog med de två kvinnorna på en magisk resa långt bortom allfarvägarna, på ett sätt som deknappt trodde var möjligt. De har alla, på sitt eget unika sätt, delat med sig av sina världar och sina personligheter och som nu läsaren får ta del av i Lovsång till hästen – berättelser om döden och livet.Om författarna

Eva Widenby och Helene Virro har bott tillsammans på egna hästgårdar och drivit kurs-, turist- och behandlingsverksamhet på dessa. Under 20 års tid har de haft hästar av olika raser, vilka ofta inte passat in i de liv de kommit ifrån.

Specifikationer
Författare Eva Widenby
Mått 210 x 180 x 25 mm
Språk Svenska
Mediatyp Kartonnage
Författare Helene Virro
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
Artikelkod 90166
Utgiven 2020-09-28
Vikt 545 g
Sidantal 148