ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Andliga tecken & symboler : Upptäck de vägledande budskapen som omger dig

289 kr
249 kr
Lagerstatus: Ej i lager

Tecken & Symboler - en port till ökat medvetande

Har du någonsin bett om ett tecken som ett kvitto på att du är på rätt väg, att ditt beslut är korrekt, eller för att få hjälp i ett vägval? Har du mottagit ett tecken kanske det tog form av en fjäder, ett snäckskal, ett besök av en uggla eller ett sammanträffande som helt omojligt kunde vara en slump. 

Den andliga sfären skickar oss tecken, budskap och synkroniciteter varje dag, men det är inte alla som känner till det, eller så upptäcker vi dem inte. Vi kanske inte heller vet hur vi ska tolka dem. I Andliga tecken & symboler berättar Sherrie Dillard om hur du kan utveckla förmågan att känna igen, förstå och låta dig vägledas av budskapen som finns i din omgivning. Författaren lär också ut olika metoder för att åkalla oraklet och få guidning i livssituationer när du ber om den.

Din intuition kommer hjälpa dig att förstå vad som är ett tecken och hur du ska tolka det, men som en hjälp på vägen har författaren sammanställt en lista på hundratals tecken och symboler och dess betydelse. Listan innehåller såväl naturliga tecken som mer moderna tecken som vi möts av i vår stadsmiljö, t.ex.: Djur, byggnader, transportmedel, växter, väder och vind, siffror, färger, dofter och ljud m.m.

Tecken och symboler paminner oss om att vi inte ar ensamma. De kan fylla oss med karlek och forsakra oss om att vara problem och bekymmer ar pa vag att ordna upp sig pa basta mojliga satt.

Sherrie Dillard är ett medium och medicinskt intuitiv vägledare som har verkat professionellt i över trettio år. Hon har tidigare undervisat i intuitiv utveckling på Duke University i USA och leder nu kurser i healing och andlig utveckling världen över.

Specifikationer
Författare Sherrie Dillard
Mediatyp Inbunden
Sidantal 272
Vikt 530 g
Mått 155 x 217 x 20 mm
Språk Svenska
Förlag Livsenergi
Översättare Daniella Tibell
Utgiven 2018-11-29
Artikelkod 9789188633248
Originaltitel Sacred Signs & Symbols: Awaken to the Massages & Synchronici
Kunder som köpte denna köpte också