ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Betraktelser Samtal och Drömmar

249 kr
229 kr
92315
Lagerstatus: I lager

Vad händer när även baksidestexten till min nästkommande bok är skriven? Bara tanken gav mig direkt en spänning i tänderna, näsborrarna vidgades en aning och ett litet lätt tryck uppenbarade sig i min bröstkorg. Att skriva en hel massa böcker, om talangen finns, utgör egentligen inget problem. Det som hindrar är den egna känslan av möjlighet eller känslan av motstånd. Möjlighet att kliva in i en mer expanderad verklighet. Motstånd som håller oss kvar i den befintliga. Så är det med allt. Skulle vi inte hindras av obehaget av våra egna känslor så skulle vi komma hur långt som helst. Bli kompis med vem som helst och skapa det liv vi vill ha. Våra emotioner är nyckeln. Nyckeln till allt skapande. All expansion och utveckling. Men vi har fängslat många, förtalat flertalet, fäst dem i olika epitet och kontexter.

I denna bok tar jag dig med genom många fristående betraktelser och samtal, vidgar perspektiven och inte minst befriar emotionerna. Så att de får finnas utan värderingar, stå ljuvligt nakna i sin egen inre gemensamma källa, i kärlek omfamnad av frihet.

"I sin andra bok riktar Annika Sundbom Åström uppmärksamheten mot de existentiella frågorna. Frågor vi alla måste betänka för att vara med 'i leken att skapa, förvalta och leva, i det seriösa uppdraget i att vara människa' som hon formulerar i dikten som står som portal för temat i boken. Var och en som söker mål, mening och djupare förståelse för sig själv och sin omgivning finner värdefull näring i Annika Sundbom Åströms andra bok. Läs den! Återvänd till den!"

Elsa Hörling, fil. dr., lektor

Specifikationer
Förlag Human Dignity Art & Lit
Utgiven 2021-11-27
Artikelkod 92315
Författare Annika Sundbom Åström
Vikt 266 g
Mått 134 x 184 x 12 mm
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Sidantal 134