ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

De dolda åren

229 kr
88097859
Lagerstatus: Förväntas skickas inom 5-9 vardagar

Det kanske största mediet under slutet av 1800-talet och mitten av 1900-talet var Edgar Cayce. Han levde i USA och kunde under ett sömnliknande tillstånd berätta om både förfluten tid, nutid och framtid. Dessa meddelanden, så kallade readingar, skrevs ner och finns bevarade. 

Där finns att läsa en hel del om den tid då Jesus levde på jorden. Med utgångspunkt från dessa readingar men även med hjälp av annat material vill jag i den här boken ge en bild av den störste Mästare som någonsin levt på jorden.

Jesus växte upp i en esséisk familj. Esséerna var en gren av judendomen men om dessa finns ingenting omtalat i bibeln. Där står inte heller något om tiden från Jesu födelse och till dess han blev utfrågad i Jerusalems tempel vid tolv års ålder. Detsamma gäller vad han gick igenom under de många år som förflöt tills hans stora missionsarbete började. Då hade Jesus uppnått en ålder av cirka trettio år.

För Jesus var alla lika värda oberoende kön, religion eller sysselsättning. Han betonade också ständigt att vi inte behöver uppsöka kyrkor eller tempel för att nå fram till sanningen. Vi har templet inom oss. I den oroliga tid som vi nu lever i är det otroligt viktigt att budskapet om hans lära, hans kärleksbudskap åter lyfts fram i ljuset.


Specifikationer
Mått 148 x 190 x 25 mm
Artikelkod 88097859
Språk Svenska
Mediatyp Danskt band
Vikt 255 g
Författare Richardson, Maj-Lis
Utgiven 2018-09-27
Sidantal 137
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB