ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Den nakna sanningen : 39 sätt att öppna hjärtat och säga ja till nuet

129 kr
57601
Lagerstatus: I lager
Den nakna sanningen presenterar den mest grundläggande essensen sett ur en djup buddhistisk förståelse av nuets strålande tomhet, dock utan en kulturell buddhistisk religiös skrud. Den nakna sanningen är bland de mest originella bidragen till ett modernt andligt utövande. Boken pekar på en direkt väg att uppleva den sanning som visar sig i varje stund, som en magisk uppenbarelse av äkta perfektion. Med förord av Lama Surya Das.

”Den nakna sanningen är en fullkomligt briljant bok, helt fantastisk. Uråldrig kunskap om helig och okränkbar sex, utan historisk och kulturell barlast, glöder på sidorna av ett upprymt och lysande språk. David Deida blottlägger på ett skickligt sätt den gömda feminina och maskulina psykologin. Han ger oss klara instruktioner, förankrade inom buddhismen, om hur vi kan komma i kontakt med vår djupaste källa och uppnå verklig harmoni genom sexuell innerlighet. Jag anser att Deida i och med det här verket visar en poetisk genialitet, och hans förståelse av den feminina psykologin överväldigar mig.”

Miranda Shaw, fil. dr, författare till Passionate Enlightenment:Women in Tantric Buddhism”David Deida undervisar oss om upplyst sexualitet med yttersta integritet. Han tar dig direkt in till ditt hjärta tills det inte finns något annat kvar än en välgörande helhet.”

Margareta Cederroth, tidigare Miss Universum

Specifikationer
Författare David Deida
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2002-10-01
Sidantal 188
Mått 138 x 217 x 17 mm
Förlag Energica förlag
Språk Svenska
Vikt 357 g
Artikelkod 57601
Kunder som köpte denna köpte också