ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Guldkorn 3

148 kr
59 kr
94561
Lagerstatus: I lager

GULDKORN – inspiration för en Gyllene Framtid!
Vi befinner oss i övergången till Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden. Detta är ett prövande skede, då Mörkret synliggörs parallellt med att Ljuset växer. Det är av största vikt att vi håller vår frekvens hög, det vill säga att vi lever i ett tillstånd av inre glädje och harmoni. Denna bokserie är skapad som ett hjälpmedel för detta.
GULDKORN-serien består av tre böcker där varje bok innehåller 108 ”guldkorn” – korta, inspirerande texter som inte behöver läsas i någon speciell ordning. Du kan slå upp och läsa var som helst i boken – och se vilket guldkorn som vill tala till dig just nu. Varje bok innehåller även tre längre bonustexter, så totalt blir det 111 texter i varje bok och 333 texter allt som allt!

Den Gyllene Framtiden är redan här – du kan stiga in i den här och nu!

OM FÖRFATTAREN:
Lisa Aurelius är en uppskattad ”kosmisk inspiratör”. Hennes texter är spridda genom facebooksidan ”Lisa Aurelius – Själens krigare från SW-Eden” samt bloggen på hemsidan. Lisa är också skribent i tidningen Inspire, där hon i varje nummer skriver den Astrologiska Väderleksrapporten. Lisa har tidigare utgivit ”Astrokalendern 2023” som är en kombinerad astrologibok och veckokalender för medveten andlig utveckling.

www.lisaaurelius.com

Specifikationer
Mått 120 x 190 x 10 mm
Serie Guldkornserien
Artikelkod 94561
Utgiven 2022-11-08
Författare Lisa Aurelius
Sidantal 120
Mediatyp Pocket
Vikt 120 g
Språk Svenska
Förlag Guldsolen