ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanliga

199 kr
9789188633767
Lagerstatus: I lager

Hur skulle det vara att hitta sin inneboende övernaturliga kraft, och vad skulle det innebära? Tänk om man kunde ställa in sig på frekvenser bortom vår materialistiska värld förändra kemin i hjärnan och få tillgång till översinnliga nivåer av medvetenhet skapa en ny framtid och förändra vår grundläggande biologi för att möjliggöra djupgående läkning?

Det är exakt vad läkaren Joe Dispenza, doktor i kiropraktik, erbjuder i den här revolutionerande boken: en kunskapskälla och en verktygslåda som tillåter vanliga människor som du och jag att nå tillstånd utöver det vanliga. 

Joe Dispenza är författaren bakom Tänk dig frisk som hamnade på New York Times bästsäljarlista. Han har även skrivit Bryt ovanan att vara dig själv och Evolve Your Brain. Hitta din övernaturliga kraft bygger på den senaste forskningen inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att visa hur den här sortens förvandling går till och hur den kan påverka våra liv. Du kommer få utforska: 

- Hur du kan frigöra dig själv från det förflutna genom att omprogrammera din kropp till ett nytt sinne
- Hur du genom att förändra din frekvens kan skapa verklighet i det generösa ögonblicket nu
- Den hemliga vetenskapen kring tallkottkörteln och hur den möjliggör för oss att få tillgång till verklighetens mystiska världar
- Hur vi kan förflytta vårt medvetande bortom den begränsade, förutsägbara materialistiska världen in i kvantfältets oändliga möjligheter
- Och mycket mer

Joe erbjuder inget mindre än ett program för att ta steget utanför vår fysiska verklighet och in i en ny värld. Han visar vägen med verktyg och övningar, allt från forskningens senaste hjärnbilder till övningar som gående meditationer och allt däremellan.
- Det här visar vilka vi verkligen är. Jag presenterar framtiden en framtid där var och en av oss kan hitta vår övernaturliga kraft , säger Joe Dispenza.

Specifikationer
Författare Joe Dispenza
Artikelkod 9789188633767
Förlag Livsenergi
Originaltitel Becoming Supernatural
Översättare Anders Bellis
Mått 149 x 210 x 24 mm
Utgiven 2020-10-08
Språk Svenska
Sidantal 357
Mediatyp Danskt band
Vikt 510 g