ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Illusionen : en personlig resa mot andligt uppvaknande

199 kr
9789163752957
Lagerstatus: I lager
Detta är på många sätt en kontroversiell bok. Den resa vi får följa med på utmanar både de stora religionerna och den moderna vetenskapen, samtidigt som du kan bli tvungen att skärskåda dig själv och dina egna värderingar. Vi lever i en tid där många lämnar de gamla trossatserna bakom sig och allt fler upplever att den materialistiska världsbilden känns kall och själlös. I sitt livslånga sökande efter svar har författaren utforskat platser de flesta av oss aldrig vågat besöka genom att kasta sig in i det okända. Det han berättar skakar om både samhället och våra mest fundamentala föreställningar om verkligheten, och avslöjar en brygga mellan den andliga och fysiska världen.

Med kunskaper inhämtade från egna spirituella upplevelser och från andliga studier förklarar han vad medvetande är för något, hur vi bör leva våra liv, var vi kommer ifrån och vart vi är på väg. Framförallt visar han att du inte behöver tro på någon ideologi. Du kan själv förstå och uppleva livsmysteriets lösning.

Magnus Ahlberg har en bakgrund som lärare och rektor inom det svenska skolväsendet, men valde 2014 att lämna denna yrkeskarriär för att istället gå ut offentligt och berätta om sin omvälvande spirituella resa.
Specifikationer
Vikt 267 g
Mediatyp Häftad
Sidantal 198
Författare Magnus Ahlberg
Språk Svenska
Artikelkod 9789163752957
Utgiven 2015-07-05
Mått 135 x 210 x 14 mm
Förlag Maldorma HB