ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Inre ingenjörskonst : en yogis guide till glädje

279 kr
9789188633873
Lagerstatus: I lager

I Inre förvandling presenteras ett revolutionerande sätt att se på livet, på vår mänsklighet och på möjligheten att åstadkomma ingenting mindre än ett liv i glädje. Författaren Sadhguru är en vida uppskattad inspiratör, visionär, filantrop, mystiker och yogi. I boken berättar han om en beprövad väg till absolut välbefinnande: den klassiska vetenskapen om yoga.  

Yoga är så mycket mer än fysiskt utövande av akrobatiska övningar. Det är ett sofistikerat system för att stärka sig själv och sin personliga kraft. Genom att aktivera och använda sig av de inre energierna kan kroppen och sinnet fungera med full kapacitet. Då är det möjligt att skapa sina inre situationer precis så som man vill ha dem och därmed skapa sin egen glädje.  

I den här transformativa boken berättar Sadhguru om sitt eget uppvaknande och resan till den. Idag är han en vägvisare för miljoner människor världen över. Han bjuder på sin roll som guru och påminner om att ordet guru betyder den som skingrar mörkret, den som öppnar dörren åt människor och säger så här om sin uppgift: Som guru har jag ingen doktrin att lära ut, ingen filosofi att förklara, inga trossatser att förkunna. Och det beror på att den enda lösningen på de svårigheter som plågar mänskligheten är att varje individ arbetar med och förändrar sig själv. En djupgående transformation innebär att ingenting av det gamla sedan finns kvar. Det är ett omfattande skifte i sitt sätt att uppfatta och uppleva livet.  

Den samlade visdomen i denna lättillgängliga, djupsinniga och engagerande bok förser läsaren med beprövade redskap som samtidigt är uppfriskande, levande och oerhört inspirerande.

Specifikationer
Översättare Eva Trägårdh
Utgiven 2022-02-07
Förlag Livsenergi
Författare Sadhuguru
Originaltitel Inner engineering
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Artikelkod 9789188633873
Mått 157 x 217 x 24 mm
Sidantal 274
Vikt 540 g