ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Lev din dröm – konsten att finna sig själv och sin livsuppgift

239 kr
96526
Lagerstatus: I lager

Lev din dröm – konsten att fina sig själv och sin livsuppgift

 

Vill du känna dig mer levande och skapa din livsdröm?

Lever du det liv du vill leva? Vem vill du vara? Vart är du på väg? 

Boken vänder sig till dig som vill utvecklas genom att följa ditt hjärta och finna mer inspiration, mening och glädje i ditt liv. Till dig som nyfiket söker nya vägar att vandra mot ljuset och kärleken. Boken blir din färdplan för att hitta ditt syfte och leva din dröm. 

 

De flesta människor lever inte sin fulla potential. Något ligger fördolt men kan komma upp till ytan när du arbetar med övningarna i den här boken. Övningarna väcker en större medvetenhet som hjälper dig att förstå ditt innersta så att du kan följa hjärtats väg. Din livskvalitet ökar.

 

Boken innehåller faktatexter, mirakelberättelser och många övningar. Lyssna på de viskande rösterna i ditt inre innan du svarar. Du kan göra övningarna många gånger och varje gång väcker de något nytt och unikt inom dig som berör dig och din själ. 

 

Ta vara på de möjligheter livet ger. Gör något kreativt av dina idéer. Det är aldrig för sent. Följ ditt hjärta och finn den sanna lyckan i ditt liv. Livet är ett spännande äventyr.

 

"Har nu läst boken ”Lev din dröm” och jag säger bara wow. Denna bok är tidlös och berör kärnan för att kunna göra de förändringar i livet som själen drömmer om. Boken ger inspiration och övningarna är en fantastisk hjälp och start för att få mer förståelse om sig själv och vilka livssituationer och mönster som behöver förändras för att finna en ny riktning i livet."

Angela Johnsson

 

 

Berit von Scheven är pedagog och beteendevetare som 1987 startade sitt första företag med målet att stötta människor att utvecklas och leva sin fulla potential. Hon skapade och drev ett behandlingshem för miss-brukare med en egen metod som byggde på mentor-skap och har vidareutbildat sig till yogalärare, bild-terapeut och fotograf. 

 

Med kameran i handen åkte hon tillsammans men en buddhistmunk runt i Nepal. Den resan resulterade i en fotobok där Hans Helighet Dalai Lama skrev förordet. Under en audiens i hans palats överlämnade hon boken och fick länge hålla hans hand. Hon har arrangerat flera pilgrimsresor till den helige Franciskus stad Assisi, haft föreläsningar, workshops, individuella konsultationer och varit mentor och projektledare.

 

Specifikationer
Sidantal 120
Mått 208 x 297 x 10 mm
Språk Svenska
Författare Berit von Scheven
Artikelkod 96526
Utgiven 2023-11-11
Vikt 406 g
Mediatyp Storpocket
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB