ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Magiska mål : din vägledare till att upptäcka och förverkliga dina innersta drömmar

259 kr
9789189437777
Lagerstatus: I lager

Har du drömmar du vill uppnå, men vet inte riktigt hur du ska gå till väga? Magiska mål ger dig verktygen du behöver för att förverkliga dina mål på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt.  

Magiska mål är så mycket mer än andra mål. Den viktigaste skillnaden är att magiska mål kommer inifrån och skapas genom själens kraft. De är speciella och livsförändrande. Varje steg på vägen mot dem handlar om självkärlek och självförverkligande.  

Att sätta magiska mål är en konst man kan lära sig. Baserat på lång erfarenhet har Christina Skytt skapat en process som visar dig hur du ska sätta dina mål, visualisera dem, förändra programmeringar som står i vägen, hantera turbulens, ta dig ur begränsningar, använda kraften i positivt tänkande och till sist hur du ska fira dina framgångar.  

Om du är redo att uppgradera ditt liv, följ med på denna resa i nio steg för att nå det du innerst inne drömmer om. Genom att kombinera principerna som presenteras i boken kommer du garanterat se en positiv förändring i livet. Gör dig redo för en ny och spännande framtid!  

CHRISTINA SKYTT är utbildad ledarskapscoach, uppskattad inspirationsföreläsare och hennes passion är att utveckla ledare. Christina är internationell bästsäljande författare till boken Power Goals förebilden till Magiska mål, och till boken BOOM som hon skrev tillsammans med Mark Victor Hansen. Christina är certifierad Jack Canfield coach och var under många år samarbetspartner med den legendariske Bob Proctor.

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Vikt 485 g
Översättare Eva Trägårdh
Sidantal 303
Språk Svenska
Mått 150 x 215 x 20 mm
Förlag Livsenergi
Utgiven 2024-05-08
Författare Christina Skytt
Artikelkod 9789189437777
Originaltitel Power Goals