ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Otämjbar

109 kr
9789198639933
Lagerstatus: I lager

"Otämjbar kommer att befria kvinnor emotionellt, spirituellt och kroppsligt. Det är en fenomenal bok."  ELIZABETH GILBERT (Eat, pray, love)  

 

Otämjbar är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och insikten om att en familjs väl och ve inte beror på dess struktur utan på varje familjemedlems förmåga att vara sig själv inför de andra. Det är också en beskrivning om hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser och acceptera våra kroppar, vara stolta över vår ilska och omfamna våra krossade hjärtan och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.   

Otämjbar lär oss att vara modiga. Som Glennon Doyle själv envist brukar säga: Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi.

Med förord skrivet av Alexandra Pascalidou.

Glennon Doyle är författaren bakom New York Times-bestseller böckerna Otämjbar (utvald av Reeses Book Club), Love Warrior (Utvald av Oprahs Book Club) och Carry On Warrior. Som aktivist och opinionsmakare är Glennon grundare och ordförande för Together Rising som jobbar med välgörenhet på gräsrotsnivå och hittills samlat in över 25 miljoner USD till kvinnor, familjer och barn i kris. Glennon Doyle bor i Florida, USA, tillsammans med sin fru, fotbollsstjärnan Abby Wambach och tre barn sedan ett tidigare äktenskap.  

 

"Detta är en pion bland tistlar, en självlysande discokula i ett strömlöst mörker och en väns hand när livet möter motvind. Jag omfamnas, omskakas och känner mig omåttligt överväldigad. Vad mer kan man önska av en bok i detta nu?" @carolinesbokhylla

Specifikationer
Författare Glennon Doyle
Originaltitel Untamed
Artikelkod 9789198639933
Mått 110 x 180 x 22 mm
Utgiven 2021-10-13
Mediatyp Pocket
Språk Svenska
Förlag The Book Affair
Sidantal 300
Översättare Anders Nunstedt
Vikt 179 g