ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Otillräcklighetsfällan

339 kr
93240
Lagerstatus: I lager
Mona Drar har arbetat som psykolog sedan 2003. Otillräcklighetsfällan består av korta texter som skildrar hennes såväl som andras resa genom utmattningssyndrom. Detta är en bok som rör sig i gränslandet mellan fack- och skönlitteratur, prosa och poesi. Boken är skriven med förhoppning om att vara en vän och vägvisare på utmattningens långa vandring.

Mona Drar har arbetat med utmattade människor i många år. Hon skriver med djup kunskap i ämnet. Detta är hennes gåva till alla dem som utplånat sig själva för att prestera och duga. Denna bok är skriven med stark passion utifrån en förståelse för omfattningen av denna problematik. Mona Drar ger av hela sig själv för att kunna nå ut som en hjälpande hand till drabbade och deras anhöriga. I boken varvas det djupt personliga med fakta kring stress och utmattning. Boken beskriver hennes egen resa där självmedkänsla och kärlek till naturen varit avgörande. Det finns mycket att hämta i denna bok som är full av livsvisdom samt tips och övningar. Detta är så mycket mer än en bra faktabok om utmattning. Det är en bok som talar till alla skikt inom mig. Den talar till hela människan.

Lilian Rosenberg Roth, Spec i psykiatri, företagsläkare

Vilken underbar bok att umgås med! Tät av klokskap kring utmattningssyndrom, kring livet. En bok som kan förefalla lättläst och ändå inte är en lätt bok att läsa. Den delade sårbarheten i flera av bokens teman är som poesi för mig, som meditation att vara med, att förnimma och känna igen mig i. Den visar på naturen som en plats att hitta hem, en plats av tillit och trygghet och en plats av självklarhet och att höra till. Boken ger oss också verktyg för att resa oss upp efter att ha trillat kanske i jakten på bättre självkänsla och självförtroende. Verktyg för att finnas på vår egen sida när livet utmanar oss. Varmt tack för sann och verklig klokskap från hjärtat!

Camilla Sköld, Med Dr, Verksamhets- och Utbildningsansvarig på Center for Mindfulness Sweden, CfMS

Specifikationer
Artikelkod 93240
Författare Mona Drar
Språk Svenska
Mått 148 x 210 x 21 mm
Förlag Malva Bokförlag
Sidantal 225
Illustratör Moa Hoff
Vikt 501 g
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2023-04-03