Raw food med två detoxveckor
Quinoa, linser, alger, nötter, frön, grönsaker och frukt är långtifrån tråkigt när de tillagas på rätt sätt. I den här receptsamlingen finns 100 raw food-inspirerade smakrika vegetariska recept som dessutom är mycket näringsrika. Här trängs härliga frukosträtter med smoothies och soppor, varma och kalla huvudrätter plus ett helt kapitel med smarriga och nyttiga desserter och mellanmål. Receptbilderna sprakar av färg och lämnar ingen oberörd. Här föds sannerligen lusten att prova raw food!
Fresta smaklökarna med frö- och fikonbar, cashew- och blåbärssmoothie, citrontårta med granatäpple, mandelmuffins med blåbär och mango, fröbröd med morötter, rödbets- och chèvrepizza, detoxlasagne, blomkålstabouleh med halloumi och myntaguacamole, grönsaks- och fruktfyllda risblad och saffransquinoa med russin och granatäpple.
Vill du dessutom boosta kroppen med en tvåveckors detoxkur finns all information och de recept du behöver för en lyckosam reningskur.
Specifikationer
Formgivare
|
Sara Alinder |
Fotograf
|
Malte Danielsson |
Författare
|
Ulrika Davidsson |
Mediatyp
|
Inbunden |
Sidantal
|
126 |
Vikt
|
611 g |
Utgiven
|
2011-05-16 |
Språk
|
Svenska |
Mått
|
201 x 246 x 13 mm |
Artikelkod
|
76567 |
Förlag
|
ICA Bokförlag |