ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Susanne Ankarkrans - Lördagar
Vattumannen, Fleminggatan 35
900 kr

Universell medial vägledning och Reconnective Healing® Lördagar på Vattumannen

Susanne Ankarkrans
Susanne Ankarkrans

Få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Boka en medial coachning och få hjälp och stöd från guider och änglar!

En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser.

Susanne siar inte utan kanaliserar vägledning för ditt liv nu vilket påverkar din framtid. En universell medial vägledning syftar till att hjälpa dig höra och bekräfta din egen inre röst och den hjälp du får från de universella hjälpare vi alla har med oss, och ge dig den information och vägledning du behöver här och nu!

Jag tar oftast först emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa dina frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap.

Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit.

Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information.

Drop-in och bokning 11:00-16.00.

Varmt välkommen!

 

Susanne Ankarkrans utövare av Reconnective Healing® och The personal Reconnection® samt Certifierad Universell Kommunikatör™ Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ , The Reconnection-Certified Practitioner™