ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Vägen till självläkning

269 kr
202 kr
Lagerstatus: I lager

En ny revolution träder fram  

Under mer än 25 år har Deepak Chopra och Rudolph E. Tanzi revolutionerat medicin- och hälsoindustrin och vänt upp och ned på sättet vi ser på våra sinnen och kroppar. Efter stor framgång med böcker som Super Brain och Super Genes presenterar de nu en banbrytande plan för hur du stärker din motståndskraft och håller dig frisk livet ut.  

I situationer med miljöföroreningar, potentiella epidemier, resistenta bakterier och den påskyndade åldringsprocessen har vikten av en optimal hälsa aldrig varit mer avgörande. Och ansvaret ligger på varje individ att göra de rätta livsstilsvalen varje dag. Det innebär att DU inte läkarna, inte läkemedelsföretagen är ansvarig för din egen hälsa. Chopra och Tanzi ger läsarna den senaste forskningen om kopplingar mellan sinne, kropp, gener och immunförsvar. och hjälper dem att ta de bästa möjliga besluten för en holistisk livshälsoplan. De bjuder också på en konkret 7 dagars handlingsplan för att utveckla en skräddarsydd väg till självläkning.  

Deepak Chopra är en pionjär och ledande expert inom integrativ medicin och personlig transformation världen över. Han har skrivit 85 och är en väldigt uppskattad författare och föreläsare.

Rudolph E. Tanzi är en banbrytande och prisbelönt professor i neurologi och världskänd specialist på hjärnhälsa och Alzheimers. Nämnd av Time magazine på listan 100 mest inflytelserika personer år 2015.  

Specifikationer
Författare Deepak Chopra
Författare Rudolph E. Tanzi
Översättare Eva Trägårdh
Förlag Livsenergi
Originaltitel The healing self
Mått 160 x 230 x 27 mm
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2020-10-14
Vikt 704 g
Språk Svenska
Artikelkod 9789188633651
Sidantal 324