ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Pilgrimsvandring med Shaeen Svanede
Fleminggatan 35
150

Föredrag om pilgrimsvandring med Shaeen Svanede

Föredrag om pilgrimsvandring med Shaeen Svanede, författare och pilgrimsguide

Efter att ha gjort sin första vandring till den mytomspunna staden Santiago de Compostela i nordvästra Galicien skrev Shaeen om sina upplevelser i boken Utan smärta, ingen ära - el camino. Därefter kände hon behovet av att ständigt återkomma för att finna lugnet i en värld som kräver allt mer.

”Första gången jag vandrade var för att utmana mig själv och se om jag trots vissa fysiska tillkortakommanden skulle klara en månads vandring. Jag hade dock inte förväntat mig hur platserna jag passerade, berättelserna från medvandrare, magiska möten och insikter skulle förändra min syn på livet. Bara det att långsamt ta sig framåt genom terrängen och veta att allt jag behöver är att finna en plats att äta och en att sova på är oerhört befriande.”

Denna dag delar hon med sig av sina upplevelser genom åren som pilgrim. Exempel på dessa är vad som händer vid den magiska källan där Sankt Jakob en gång predikat, om bönen som renade vattnet i klostergården i Herbón och manifestationen av en önskan att få återse en gammal vän.

Hjärtligt välkommen till ett föredrag med historier som berör och efterföljande frågestund där du får en chans att få svar på de frågor du kan tänkas ha om vandring