ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Mellie Wahlberg - Torsdagar
Vattumannen, Fleminggatan 35
Se beskrivningen

Mellie Wahlberg - Torsdagar på Vattumannen - certifierat medium, healer och KBT-coach

Mellie Wahlberg
Mellie Wahlberg

Medium, healern, och mystikern Mellie finns på Vattumannen på torsdagar. Boka via mobil: 0733- 96 93 51 eller e-post: mellie@mysticlight.se

Mellie kan, med sin mediala förmåga och breda kunskap, hjälpa och stödja dig att försöka se olika situationer i sin helhet och även få information för att hjälpa dig att bli medveten om eventuella lösningar och vägar framåt. Det kan vara frågor om livet, kärlek, arbete, relation, olika situationer som uppstår i livet, inre känslor m.m.

Mellie börjar med att läsa av din aura och får information. Mellie är uppkopplad och har även kontakt med andliga guider, samt har kontakt med dina skyddsänglar som kan ge dig budskap. Som komplement (om du vill) så lägger Mellie även tarotläggning och berättar vad korten säger. Efter det får du ställa de frågor som du har, som du känner att du vill ha svar på. Under vägledningen kan du även välja att vi pratar om din egna mediala/andliga utveckling och få råd, tips och stöd i detta.

 

AURA AVLÄSNING OCH MEDIAL VÄGLEDNING

400 kr/30 min, 550 kr/45 min, 700 kr/60 min

HEALING TOUCH

har olika anpassade healingtekniker, både fysiskt på kroppen och runt om i ditt energifält, som är bra mot olika symtom och är allmänt välbefinnande och energihöjande.

(Healing Touch och Angelic Reiki) 400 kr/40 min OCH CHAKRABALANSERING

KBT- COACHING (Kognitiv beteende terapi)

700 kr/60 min

Boka din tid genom att mejla bokhandeln@vattumannen.se

Mellie håller även workshops, kurser och utbildningar inom medial utveckling, healing, personlig och andlig utveckling, meditation, mystik och energiarbete, samt shamanska ceremonier. Gå gärna in på hemsidan www.mysticlight.se och läs mer om Mellie och Mystic light´s tjänster.