ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Arvet från Atlantis

309 kr
279 kr
97245
Lagerstatus: I lager

Hannah tackar impulsivt ja till att följa med på en svindlande resa bakåt i tiden, till forntida Egypten. Tillsammans med kung Akhenaton och drottning Nefertiti får hon som initierad prästinna vara med och lägga grunden för ett skifte som aldrig förr genomförts. 

Gudinnor, gudar, kungligheter, prästinnor, dödliga och odödliga går samman och gemensamt gör de allt i sin makt i hopp om att skapa det bästa för sitt land, för sin tid och för framtiden. Men ska deras insatser räcka, eller är arvet från Atlantis alltför stort?  

Hannahs spontana beslut att färdas 3 300 år tillbaka i tiden blir startskottet för en utmanande resa fylld av magi, kärlek, maktkamp, svek och stora katastrofer. Men också för ett enormt helande. 

Arvet från Atlantis är en berättelse om storslagen kärlek, om mörker och ljus, om hopp och om tilliten till människans förmåga att förändras. En annorlunda aspekt av historien, som med lätthet kan relateras till vår nutid.

 

Lee Seger är terapeutisk healer, författare och konstnär och har bland annat gett ut de av så många älskade korten Lee Seger Healingkort, boken Ditt Magiska Jag som utbildningen Andlig Coach bygger på, samt romanen Revan i horisonten. 

På Spotify hittar du många av hennes helande meditationer. Du kan läsa mer om Lee på leeseger.com

Specifikationer
Formgivare Misan Friberg
Fotograf Linda Eliasson
Författare Lee Seger
Mediatyp Inbunden
Vikt 746 g
Sidantal 528
Språk Svenska
Förlag Lava
Utgiven 2023-10-24
Mått 140 x 215 x 45 mm
Artikelkod 97245