ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Barns psykiska fömågor

139 kr
Lagerstatus: 9 st i lager
Det sägs att barn föds som magiska själar, och vi kan lära oss mycket av deras förtrollade och underbara världar. Denna bok är en guide till hur du som förälder kan bemöta ditt speciella barn när han eller hon visar upp sina teckningar av älvor, pratar med osynliga vänner, leker med änglar och läser dina tankar.
Du får lära dig att skilja mellan det som är fantasi och det som är något mer, hur du tröstar ditt barn om det haft mardrömmar och nattskräck samt hur du kan reagera på ett förstående sätt när ditt barn berättar om hur han eller hon brukar sväva nerför trappan och vet vem det är som ringer innan du ens lyft telefonluren.
Boken innehåller berättelser ur verkligheten både av svenska föräldrar och mammor och pappor runt om i världen, som hämtats ur Cassandras omfattande arkiv.
Träd in i den värld du senast besökte som barn, och lär dig att se med barnets förundrade ögon på nytt.
Cassandra Eason var hedersledamot vid Alister Hardys forskningscenter för andlig och religiös utveckling i Oxford i Storbritannien i tre år och har hållit många föreläsningar om psykiska barn vid brittiska universitet. Hon har medverkat i brittisk och amerikansk TV och berättat om sitt arbete i tidskrifter och tidningar över hela världen.

Cassandra har fem barn, är utbildad lärare och har tagit psykologiexamen.
Specifikationer
Författare Cassandra Eason
Översättare Natassja Heimbrand
Förlag Bokförlaget New Page
Mediatyp Häftad
Utgiven 2005-03-01
Vikt 144 g
Sidantal 192
Mått 115 x 178 x 15 mm
Artikelkod 70483
Språk Svenska
Originaltitel Psychic power of children