ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Boksignering med Helena-Magdalena
Vattumannen, Fleminggatan 35

Boksignering Lev i ljuset - Lär dig kanalisera

I samband med att Vattumannen ger ut Helena-Magdalenas nya bok Lev i ljuset – Lär dig kanalisera, så kommer Helena-Magdalena till butiken för att träffa er. Hon kommer berätta om sin nya bok och även signera boken till den som önskar. 

Lev i ljuset – lär dig kanalisera

Vi är själar på en oändlig resa i ett enormt vibrerande Universum. Genom vår intuition är vi i hopkopplade med detta enorma elektromagnetiska fält. Vi kan alla lära oss att kommunicera med de olika dimensioner som omger oss, genom vår intuition. Genom att vi tonar in i ljuset, Universums energifält, så får vi tillgång till vår och andras guidning.

I Lev i ljuset – lär dig kanalisera beskriver Helena-Magdalena hur du steg för steg kan utveckla dina mediala förmågor och lära dig kanalisera. Genom att lyssna till din intuition och tona in så kommer du i kontakt med de olika dimensioner som omger oss i Universums enorma vibrerande energifält. Du kommer i kontakt med ditt spirituella team; din andliga ledare, dina guider, andevärlden och övriga energier som finns i de olika dimensionerna. Du lär dig att känna in energier, från föremål och platser, att fjärrskåda och andra spännande tekniker som du kan använda dig av. Boken är fylld av spännande övningar.

Varmt välkomna!