ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Circles & Stones online workshop
Vattumannen, Fleminggatan 35
350

Circles & Stones - Meditation, rörelse och skrivövningar

Hjärtligt välkommen att följa med på en spännande resa. Under 2022 kommer vi resa i fantasin och sedermera till platser med stora stensättningar.
Delta i en kreativ och tankeväckande workshop med Andrea & Eva.

Datum för Circles & Stones Workshops Zoom
6/9 18.30-21.00
Tema: Vatten-cirkel- Håga högen
4/10 18.30-21.00
Tema: Luft -cirkel- Anundshög
8/11 18.30-21.00
Tema: Eld -cirkel- Birka
6/12 18.30-21.00
Tema: Jord -cirkel- Uppsala Högar

Circles & Stones är ett projekt som består av föreläsningar, meditationer, skrivövningar och resor. Deltagarna kommer genom kreativa verktyg få undersöka och lära sig mer om stencirklar, megalitstenar och kraftplatser.

Hur tänkte vi förr kring tidens gång, varför har stenar i formationer varit del av forna kulturers rituella praxis. Är det något vi skulle kunna lära oss av idag? Hur kan vi dra nytta av cirkeln som redskap?

"Circles & Stones" i samarbete mellan Wäxa MediMoves & Vattumannen.

Som deltagare i Circles & Stones kan du välja att vara med någon gång eller följa med oss längs hela projektresan. Det går bra att hoppa in när som helst, då varje tillfälle kommer vara uppbyggt som en egen enhet. Oavsätt hur många gånger du väljer att dyka upp så kommer du ha möjligheten att få med dig incitament för att själv kunna utforska tankar och kunskap kring hur cykler påverkar dig.
Vi kommer att förse dig med övningar, tips&trix, boktips, skrivövningar, kunskap om stenar samt hur du bygger ett eget utrymme för en cirkel utifrån dina egna förutsättningar. Vi kommer även öppna upp och inspirera till mer rörelsemeditation och inre vägledning.

VI SOM HÅLLER WORKSHOPEN:
Andrea Larsdotter älskar att hjälpa andra att undersöka kreativa uttryck genom meditativa tekniker blandat med fakta och kunskap.
Andrea jobbar som skådespelerska, dramatiker och producent inom film, tv och teater. Hon är utbildat vid Dramatiska Institutet och Stockholms Universitet.
Andrea är även certifierad Qi gong lärare, Yoga instruktör, färgterapeut samt diplomerad inom massage och lymfdränage.
Andrea inspirerar och diplomerar även instruktörer i sina egenutvecklade tekniker inom Wäxa MediMoves.
&
Eva Danneker, vill inspirera människor till att leva i balans och harmoni.
Eva har ett stort intresse för människors inre utveckling och är utbildad Mindfulnessinstruktör, EQ-terapeut™, ICF Coach, Vedic art-lärare, Yogainstruktör samt FEEL practitioner. Energi och livsglädje hämtar hon i samklang med människor, djur och natur. Eva har arrangerat kursresor och retreats under flera år till Spanien, Azorerna och i Sverige med vandring, personlig utveckling, målning och yoga.

Eventet kommer att hållas via zoom

350:-/ per gång