Den nya Atkins metoden : kosten som får dig att må bra och gå ner i vikt
Den nya Atkinsmetoden gör det lätt att dra nytta av fördelarna med en lågkolhydratkost. Metoden bygger på fyra faser, där den första är lågkolhydratbaserad, och sedan introduceras en lämplig mängd kolhydrater vartefter. Den fjärde fasen innebär stöd för en livslång balans mellan näringsintag och motion. Det nya är att vi nu kan bestämma vilken fas vi vill börja i och när vi vill gå vidare till nästa fas.
Ätandet ska vara ett glädjeämne i sig, och varje försök att göra något åt vikten som innebär att maten blir ens fiende är dömt att misslyckas. Hur mycket kolhydrater kan din kropp tolerera? Hur kan du på bästa sätt kombinera kolhydrater, protein och fett?
Med Atkinsmetoden blir maten din bundsförvant och det handlar mer om att välja än att behöva avstå.
Den nya Atkinsmetoden passar även vegetarianer och veganer. Vi får också stöd för att hitta mat som vi kan äta på resande fot, på snabbmatställen och på olika typer av restauranger.
Atkinstillståndet: När kroppen använder fett som huvudsaklig energikälla, förverkligat genom kolhydratrestriktion, vilket medger viktminskning och att det blir möjligt att behålla målvikten utan sötsug och besvärande hungerkänslor. Ur Ordförklaringar
Specifikationer
Formgivare
|
Marianne Adolfsson |
Författare
|
Jeff S. Volek |
Författare
|
Stephen D. Phinney |
Mediatyp
|
Inbunden |
Utgiven
|
2011-01-31 |
Serie
|
Hälsa och Livsstil |
Sidantal
|
358 |
Översättare
|
Sten Sundström |
Vikt
|
817 g |
Mått
|
165 x 234 x 30 mm |
Artikelkod
|
76500 |
Språk
|
Svenska |
Originaltitel
|
The new Atkins for a new you The ultimate diet for shedding |
Författare
|
Eric C. Westman |
Översättare
|
Elsie Formgren |
Förlag
|
Bookalicious |