ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Fermentering : Syra egen kraut, kimchi och kombucha

219 kr
89130
Lagerstatus: Ej i lager

Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp.

I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Klassiker blir här vidareutvecklade till välsmakande delikatesser som får ditt kök att fyllas av nya smaker och dofter.

Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation.  

SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.  

SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och utkommer på Lind & Co även med Gröna proteiner.  

DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Mått 175 x 245 x 16 mm
Sidantal 159
Språk Svenska
Formgivare Gunnar Palmgren
Fotograf Ditte Ingemann
Författare Ditte Ingemann
Författare Shane Peterson
Författare Søren Ejlersen
Redaktör Lilja Hardt
Översättare Catharina Andersson
Utgiven 2019-05-17
Artikelkod 89130
Vikt 550 g