ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Följ din Intuition

319 kr
Lagerstatus: I lager

Är intuition vägledning från vår själ? En intelligent och kärleksfull ”röst” som vill vårt eget bästa?

Tomas, en av Sveriges ledande namn inom personlig och andlig utveckling, menar att vi alla har hjälp från en Evig Källa av visdom inom oss. Denna förmedlar sig via känslor av visshet, inspiration och kreativitet. Men ofta är vår relation till denna inre röst outvecklad. Vi har sällan lärt oss värdesätta dess signaler till oss i vardagen. I denna bok ges vi en förståelse av hur intuitionen kan användas inom områden som: gränssättande, relationer, pengar och vårt personliga växande. Tomas varvar personliga exempel med tidlös andlig utveckling och meditationsövningar.

Tomas Frankell drev under mer än trettio år nyandliga centra som Café Vega, Deva center och Café Pan i Stockholm. Han har sedan 1990-talet, utbildat hundratals lärare inom Livsyoga och meditation samt undervisat i det andligt/psykologiska verket En Kurs i Mirakler.

Tomas har även skrivit flera böcker inom området personlig utveckling varav den senaste är Sökare i en ny tid (Natur & Kultur) och medverkat flitigt i TV och radio. Han fortsätter ge kurser, utbildningar och föredrag i Sverige samt internationellt.

Specifikationer
Förlag Deva Center AB / Tomas Frankell
Mått 164 x 246 x 24 mm
Språk Svenska
Mediatyp Kartonnage
Författare Tomas Frankell
Artikelkod 90381
Utgiven 2020-10-15
Vikt 815 g
Sidantal 254