ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Följ ditt inre ljus - upptäck din sanna natur

149 kr
59 kr
75121
Lagerstatus: I lager
Följ ditt inre ljus ger oss nycklar till vårt inre rum och redskap till att skapa oss det liv vi verkligen vill leva. Katarina Johansson visar att sann lycka och verkligt välbefinnande bara kan uppnås när vi funnit vår plats, vår sanning och mening i livet.
Vem är jag? Finns det något mer, något som är större än jag själv? En mening med livet? Genom ett otal frågeställningar och övningar får läsaren först hjälp att fördjupa sin självinsikt och bli medveten om sina egenskaper, tankar, känslor och sina självpåtagna sanningar och begränsningar, för att sedan kunna ta ett nytt steg. Liknande frågor har människor i alla tider ställt sig och för de flesta börjar dessa reflektioner när man uppnått allt det där yttre och tycks vara framgångsrik och lycklig.
Vetenskapen och andligheten, som söker svar på livets frågor, är inte längre åtskilda utan förenas i kvantfysiken och teorin om allting. I Följ ditt inre ljus gör Katarina Johansson också en sådan syntes - konkret, lättförståelig och praktisk.
Katarina Johanssons högsta önskan är att vi ska finna vår förankring och hitta hem, och att få uppleva den enhet, sinnesfrid och lycka som vi djupet av vårt hjärta redan är.
Katarina Johansson har tidigare gett ut Ayurvedisk matguide, Återupptäck kraften - en handbok om livet och cd-skivan Meditation. Hon har bland annat studerat medicin, ayurveda och är certifierad kraftutvecklare.
Specifikationer
Författare Katarina Johansson
Mediatyp Inbunden
Vikt 358 g
Utgiven 2008-05-01
Sidantal 186
Förlag Energica förlag
Språk Svenska
Illustratör Inna Goukov-Korda
Mått 462 x 192 x 18 mm
Artikelkod 75121