ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Hej, får jag störa din ångest? : handbok i ångesthantering

289 kr
92500
Lagerstatus: I lager

Hej, får jag störa din ångest?

Ångesten hatar att bli störd, för den vill vinna ditt inre krig. Men varför låta fienden vinna? Jag vill störa, avbryta och vara den där jobbiga jäkeln som inte ger sig. Jag vill hjälpa dig framåt.

Denna handbok är till för dig som har erfarenhet av ångest, har ångest just nu eller för dig som bara är intresserad av att få veta mer om ämnet. Jag har valt att använda mig av ett vardagligt språk och jag riktar mig direkt till dig som läsare. Det kanske kommer att kännas som att jag talar direkt med dig. Det är också mitt syfte. I min bok vill jag att vi ska vara ett gemensamt vi. Läs boken i din egen takt. Ta den tid du behöver. Om du blir arg eller frustrerad så håller även boken för att kunna kastas i väggen. Det är bättre än att du skadar dig själv eller håller alla känslorna inom dig.

Handboken riktar sig också till dig som möter människor med ångest i ditt yrke och till dig som i din vardag vill hjälpa någon som har ångest. Kanske är det så att du har någon i din närhet som mår dåligt? Jag vet hur mycket även du kämpar, därför har jag valt att vända mig till dig som är närstående i ett eget avsnitt i boken.

Linda Zetterström är verksam som specialistsjuksköterska inom psykiatrin och har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. På ett personligt, lättsamt och hoppingivande sätt skriver hon för att hjälpa personer med akut eller långvarig ångest att må bättre.

Specifikationer
Vikt 516 g
Förlag JW förlag
Sidantal 285
Utgiven 2021-11-25
Språk Svenska
Mediatyp Danskt band
Mått 135 x 210 x 22 mm
Författare Linda Zetterström
Artikelkod 92500