ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Hejdå stress! : en guide för återhämtare och berörda

199 kr
9789188699190
Lagerstatus: I lager

Har man en gång drabbats av psykisk ohälsa orsakad av stress är det stor risk att man drabbas igen och igen om man inte radikalt ändrar sitt sätta att leva och arbeta. Det vet  författaren tillika läkaren Anna Voltaire, som själv fått diagnosen utmattning men idag är frisk och brinner för att hjälpa andra.

Hejdå stress! vänder sig i första hand till den som är drabbad men rymmer också matnyttiga passager för dem runt en utmattad person som nu ska tillbaka in i matchen . Alla omkring en återhämtare involveras i såväl sjukdom som tillfrisknande och kan behöva råd och stöttning.

Utöver konkreta tips på hur en bra arbetsmiljö bör vara utformad ger Anna även råd kring hur man kan organisera resten av sitt liv, alltså det som till vardags kallas fritiden . Majoriteten av sjukskrivna för utmattningssyndrom är kvinnor med barn som dubbelarbetar och inte sällan tar ett stort ansvar för både hem och barn.

Anna Voltaire är läkare och arbetar till vardags inom psykiatrin. Hejdå stress! är hennes andra bok i ämnet utmattning, stress och psykisk ohälsa. (2017 gav hon ut självhjälpsboken Innan väggen: en upplyftande bok om utmattning). 

 

Sagt om boken
"Hejdå stress! är banne mig den bästa bok om utmattning och återhämtning jag läst, och jag har läst en del "/Helena med bokbloggen Fiktiviteter. 

"Spraket ar lattlast och Voltaires personliga berattelser och fotografier gor denna informationsrika bok underhallande och lattillganglig. Boken ar utmarkt lasning framfor allt for arbetsgivare och kollegor till personer med utmattning, men sjalvklart aven for personer med utmattning och deras anhoriga."/Linda Ljungskog, lektör Bibliotekstjänst (Ur BTJ-haftet nr 14, 2019

Specifikationer
Utgiven 2019-05-09
Mått 132 x 203 x 17 mm
Mediatyp Flexband
Artikelkod 9789188699190
Sidantal 168
Formgivare Niklas Lindblad
Förlag Pug förlag
Språk Svenska
Författare Anna Voltaire
Vikt 290 g