ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Kommunikationens anatomi

319 kr
139 kr
92587
Lagerstatus: I lager
Hur långt vill du nå?
Vilken ambitionsnivå har du i din kommunikation? Är det tillräckligt att vara kompetent eller vill du komma längre – bli en expert?
För att bli skicklig på framträdanden och presentationer måste du ha en kommunikativ förståelse, inte bara intellektuellt utan också kroppsligt.
Den här boken handlar om skillnaden mellan information och kommunikation. Författaren utgår från en regissörs arbete med skådespelare, analyserar vad som händer i ett möte  mellan människor och visar hur man praktiskt kan träna upp sin förmåga att kommunicera.
Michael Riise är regissör, föreläsare och utbildare i kommunikation. Han har under många år föreläst, undervisat och tränat människor inom näringsliv och högskola i kommunikation. Michael har utvecklat träningsprogram i praktisk kommunikation och presentationsteknik. Han har skrivit magisteruppsatsen Kommunikation som praktiskt kunnande och master-uppsatsen Kommunikationens anatomi.
Han har tidigare varit verksam som yrkesdansare och skådespelare.
»Michael har utvecklat min kommunikation på ett helt grundligt avgörande sätt. Genom hans konkreta och samtidigt utvecklande sätt att träna mig så har jag gått från att vara ganska svag på kommunikation, särskilt i stora grupper – till att nu ofta få mycket beröm och positiv  feedback.«
Thomas Lundberg, vd för Ålands  Ömsesidiga  Försäkringsbolag
Specifikationer
Artikelkod 92587
Författare Michael Riise
Förlag Blue Publishing
Sidantal 240
Mediatyp Flexband
Utgiven 2021-11-24
Språk Svenska
Mått 125 x 180 x 25 mm
Vikt 313 g