ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Konsten att vara människa

239 kr
9789198161960
Lagerstatus: 4 st i lager
I ”Konsten att vara människa” berättar Marie Helena Hiltunen om hur hon som psykolog hanterar livets och vardagens berg-och-dalbana. Vad gör psykologen när hon är nere? Och varför fungerar det? Livet är ett lärande och sällan helt problem- och friktionsfritt, men Marie Helena har hittat sitt sätt att navigera genom djupdykningar, snubblingar och annat som vi gör på vår livsväg. Hon visar hur hon når sina mål och visioner, både sådant som rör närvaro och glädje med barnen, och det som är relaterat till exempelvis arbete, karriär, utbildning, ekonomi och självförverkligande. Marie Helena är en mästare på att nå sina mål. Läs boken så förstår du varför.

Konsten att vara människa vill inspirera helt vanliga människor som du och jag, som har det bra men ändå känner oss nere ibland, att bli mer medvetna om vad vi gör och kan göra, för att må ännu bättre och ännu mer leva ett liv där vi gör det som känns viktigt.

Marie Helena Hiltunen är psykolog, författare och fembarnsmamma. Hon integrerar natur, vetenskap och andlighet för att skapa hälsa och förnöjsamhet. Som föreläsare och författare har Marie ett mästerligt sätt att entusiasmera och skapa självinsikt.
Specifikationer
Förlag Heart Dreaming Publishing
Mediatyp Inbunden
Sidantal 146
Omslagsformgivare Isabelle Hartmann
Språk Svenska
Utgiven 2016-12-16
Vikt 470 g
Redaktör Magnus Pamp
Formgivare Charlotte Friberg
Fotograf Per Helgoson
Författare Marie Helena Hiltunen
Illustratör Isabelle Hartmann
Mått 180 x 180 x 15 mm
Artikelkod 9789198161960