ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Meditationens sång

179 kr
56731
Lagerstatus: I lager
Meditationens sång
av Swami Dhyan Giten

Denna bok handlar om medvetenhetens konst. Det genomgående temat är hur det inre varandet, den meditativa kvaliteten inom oss, den inre källan till kärlek och sanning, relaterar till personlig och andlig utveckling, till relationer med andra människor, till andlig kreativitet och till livet självt.

Meditationens Sång, som erbjuder nycklar till andlig mognad, bygger på en sammanställning av svar på frågor från sökare på Gitens Värld - Personlig & Andlig Utveckling på internet. De är ordnade så att de bildar en vägkarta över hela den inre resan mot andligt uppvaknande.

Boken är en inbjudan att utveckla den närvaro och det subtila lyssnande som behövs för att höra Meditationens Sång. Dess olika teman varvas också med konkreta praktiska övningar.

Om författaren:
Swami Dhyan Giten är utbildad både inom modern psykologi och klassiska österländska metoder för medvetenhet och meditation i USA, Italien, Sverige och Indien. Han har ca 30 års erfarenhet av individuell vägledning och av undervisning i medvetenhet, meditation, intuition, relationer, healing, kommunikation och kreativitet samt av att undervisa terapeuter, lärare och konsulter i den terapeutiska processens komponenter baserad på medvetenhet.

Att måla är också ett av hans kreativa uttryckssätt för att gestalta meditationens inre sång i yttre form. Hans meditativa konst är internationellt uppmärksammad och representerad på The World Artist Directory of Accomplished Artists, se vidare hans hemsida.
Specifikationer
Författare Dhyan Giten Swami
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2001-10-01
Sidantal 170
Mått 150 x 210 x 18 mm
Språk Svenska
Artikelkod 56731
Förlag Solrosens förlag
Vikt 353 g