ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Mindful HOME - Fyll ditt hem och liv med ny energi
Vattumannen, Fleminggatan 35

Inspirationsföreläsning med Charlotte Hagelin

En energifylld föreläsning som får dig att se ditt hem med ”nya ögon” som kan skapa positiva förändringar även i andra delar av livet. 

Charlotte har bott i 18 olika hem världen över men alltid känt sig hemma. Nyckeln är att inreda för mindfulness – en konst som nu blivit bok.

Bland annat får du ta del av,

- en enkel steg-för-steg modell för att komma igång direkt i ditt hem
 
- hur du sätter kraftfulla och personliga intentioner i varje rum
 
- 10 gyllene reglerna för ett ”mindful HOME”
 
Varmt välkommen!
Föranmäl dig till bokhandeln@vattumannen.se 

  
Min bakgrund
Mitt intresse för hem och inredning började tidigt, så länge jag kan minnas. Det var i tonåren jag började märka av hur jag kunde få energerna i rummet att skifta på ett mer medvetet sätt. Under åren har jag haft förmånen att få tillgång till att praktiskt få pröva mina egna teorier väldigt många gånger. Jag har sammanlagt bott i 18 olika hem. Mellan 2003-2005 fick, jag och min man, förmånen att köpa en råvind i Stockholm och bygga en helt ny lägenhet från grunden. Det blev ett av mina absolut mest utmanande men också roligaste projekt.
 
Jag bodde några år med min familj i Santa Monica i Los Angeles. Mitt intresse för inredning och energier ledde till att jag där studerade Feng Shui för två olika Feng Shui mästare. I LA drev jag under en kortare tid, ett företag -  ”Happy Chi Room”. Jag hade olika uppdrag och hjälpte både privatpersoner och företag att inreda för att skapa de bästa energierna en känsla av flow. Genom åren har jag utvecklad ett eget koncept där jag använder mig av flera metoder. Jag är utbildad inom friskvårt bl a på Bosön. Jag har genom åren arbetat på Sturebadet AB, Grand Hotel SPA och Mastertraining AB. Jag har haft två VD-uppdrag, Corinne and Friends AB  (Hår- och skönhet i Sturegallerian i Stockholm) och Rosenrummet AB (Servicetjänster på NK i Stockholm).
 
Mellan 2010-2013 var jag och min man delägare i Restaurang Divino AB, som bestod av 2 olika restauranger men som låg bredvid varandra. Detta var ett sidospår som vi blev förfrågade om att vara delaktiga i. Kanske lite naivt att tro att vi skulle kunna vara ”passiva” ägare. Vi upptäckte snart att det inte stod rätt till, inte en siffra var rätt i det vi fått presenterat. Det slutade med att jag sa upp mig från min roll som Fitness Manager på Grand Hotel SPA. Vi renoverade och bytte namn på båda restaurangerna och jag jobbade själv varje lunch för att vända på siffrorna. Precis när en av restaurangerna fått nya lysande recensioner i en av kvällstidningarna, och vi var fullbokade i veckor framåt, fick vi ett bud på restaurangerna och bestämde oss för att sälja. Samma dag vi signade säljavtalet fick jag veta att jag hade fått Vd-tjänsten på Corinne and Friends. Det är en helt annan historia som jag kommer att berätta mer om i någon av de nästkommande böckerna. Livet har större planer för oss än vi kan tänka ut själva. Bara vi vågar släppa taget och ha tillit!
 
CHARLOTTE HAGELIN
Ålder: 53 år
Familj: Make, fyra vuxna barn och en hund.
Yrke: Holistisk ledarskap- och hälsocoach med många års erfarenhet av entreprenörsskap
Bor: I Zug, Schweiz. Aktuell med: Boken ”Mindful Home”.
Övrigt
·      Diplomerad Coach
·      Diplomerad Mindfulnessinstruktör