ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Nytt bröd : baka gott utan gluten

249 kr
84603
Lagerstatus: I lager
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Specifikationer
Formgivare Mikael Engblom
Mediatyp Inbunden
Sidantal 143
Språk Svenska
Utgiven 2014-12-10
Fotograf Filippa Tredal
Fotograf Martin Arthur Jensen
Författare Jessica Frej
Författare Maria Blohm
Redaktör Carin Brosten
Redaktör Heidi-Maria Wallinder
Mått 200 x 256 x 16 mm
Artikelkod 84603
Förlag ICA Bokförlag
Vikt 692 g