ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Stressfrid : så blir du frisk från utmattningssyndrom

339 kr
89165
Lagerstatus: I lager

En praktisk handbok för dig som är sjuk på grund av stress med fokus på konkreta lösningar.

Hur blir du frisk från utmattningssyndrom? Hur minskar du på stressen och hur kan du genom andning lugna din kropp? Hur lyckas du med sömnen när din kropp är stressad och vad kan du göra för att uppnå den reparerande djupsömnen? Varför har du ångest och vad kan du göra för att dämpa den? Vad är viktigt att få med i läkarintyget och vad gör du om Försäkringskassan nekar dig rätten till sjukpenning? Dessa är några av frågorna som besvaras i boken.


Författaren Linda Henriksson delar personliga berättelser samt tips från experter och forskare inom bland annat sömn, kost, fysisk aktivitet, självkänsla, stress och sjukförsäkring. Boken riktar sig till dig som är sjuk på grund av stress men också till din omgivning. Ett kapitel är tillägnat anhöriga för att de ska få förståelse för vad du som är drabbad går igenom.


LINDA HENRIKSSON arbetar idag som fastighetsmäklare och driver bolaget Stressfrid. Hennes förhoppning med Stressfrid är att sprida acceptans, förståelse och medvetenhet för sjukdomen utmattningssyndrom. Detta gör hon bland annat genom boken, sitt Instagramkonto @stressfrid och genom hennes medverkan i SVTs Uppdrag Gransknings dokumentär Sjukt Stressad.


En fantastisk fin bok för alla med stressrelaterade symptom. Lättläst, med mängder av tips och råd från experter och Linda själv”.

- Mats och Susan Billmark, författare till världsboken Lär dig Leva


”Viktig, fin och en konkret bok om utmattningssyndrom som har med alla aspekter. Kan varmt rekommendera denna."

- Joanna Tuvesson


"Den perfekta boken till dig som är sjuk på grund av stress. Lättläst och många bra tips och råd från kända experter och författaren själv".

- Gustaf Kolbe


"Boken har gett mig trygghet och stöd i min utmattning. Den innehåller många kloka och konkreta råd. Snygg och behaglig layout."

- Johanna Svanestrand


"Helt klart den bästa boken jag läst om stress. Jag är sjuk med utmattningssyndrom och har i vanliga fall svårt att läsa böcker. Men denna kändes luftig och kortfattat saklig. Mycket igenkänning i författarens egna tankar. Sen är boken väldig snyggt designad också!"

- Sara Johansson


"Denna bok borde alla som blir sjuka med utmattningssyndrom läsa. Så mycket bra kunskap som hjälpt mig i min rehabiliteringen. Verkligen läsvärd. Rekommenderar den starkt!"

- Therese Karlsson

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Sidantal 184
Vikt 418 g
Språk Svenska
Författare Linda Henriksson
Förlag Stressfrid Förlag AB
Utgiven 2019-09-25
Mått 158 x 208 x 14 mm
Artikelkod 89165