The Baking Revolution är full med gudomliga veganska och glutenfria desserter och sötsaker. Allt från raw biscotti och matcha cheesecake till mangopannacotta och kokoskola. Så goda att du varken kommer att sakna vete, mjölk eller socker. Fler än sjuttio recept för bakentusiaster, både nybörjare och proffs, som letar efter nya smaker och mer näringsrika alternativ till det traditionella baket. Färgglada, smakrika och naturligt söta godsaker - helt enkelt oemotståndliga!
Specifikationer
Formgivare
|
Ellen Asp |
Utgiven
|
2015-09-15 |
Artikelkod
|
9789163785757 |
Sidantal
|
121 |
Formgivare
|
Linn Beyerböck |
Fotograf
|
Ellen Asp |
Fotograf
|
Linn Beyerböck |
Vikt
|
424 g |
Mått
|
180 x 220 x 13 mm |
Språk
|
Svenska |
Förlag
|
Renée Voltaire |
Mediatyp
|
Danskt band |
Fotograf
|
Beatrice Lundborg |
Författare
|
Renée Voltaire |
Kunder som köpte denna köpte också